Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı kırılmak

Rüyada tırnağı kırılmak

Rüyada tırnağı kırılmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kırılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırılan tırnak görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek acılarını dindireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, günahlarından tövbe etmeye yorulur.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments