Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kırılmak

Rüyada tırnak kırılmak

Rüyada tırnak kırılmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, rahat bir döneme gireceğine, ona kol kanat gereceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tırnak kırılmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada tırnak kırılmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hayatına bakacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments