Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kırıldığını görmek

Rüyada tırnak kırıldığını görmek

Rüyada tırnak kırıldığını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kırılmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek ömrünün de uzun olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments