Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, oldukça büyük başarılara, çok rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı tabir olunur.

Rüyada tırnak kırılmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada kırılan tırnak görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments