Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağını kırıldığını görmek

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada tırnağını kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tırnak kırılmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış tırnak görmek bekarsa evleneceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tırnağın kırılması görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek yanlış kararlar vereceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek dertlerin günden güne artacağına, rahat bir döneme girileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments