Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın kırılması görmek

Rüyada tırnağın kırılması görmek

Rüyada tırnağın kırılması görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Rüyada tırnağı kırılmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yeni mallara sahip olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan tırnak görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, ekmeksiz kalacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek kederleneceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments