Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan armut toplamak

Rüyada ağaçtan armut toplamak

Rüyada ağaçtan armut toplamak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, hafifleyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan armut toplamak gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, sabırlı olarak üstesinden geleceksiniz.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta armut toplamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada armut ağacından armut toplamak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut almak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ağacı görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine işarettir.

Rüyada armut ağacından armut yemek hanesindeki rızkın da artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments