Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerin düşeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada ağaçta armut toplamak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, huzurunun yerine geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan armut almak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, hikmete kavuşacağına, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments