Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacından armut toplamak

Rüyada armut ağacından armut toplamak

Rüyada armut ağacından armut toplamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada armut ağacından armut toplamak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta armut toplamak yakında işlerinin aksayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan armut koparmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments