Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş armut ağacı görmek

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş armut ağacı gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek mutlulukların yarım kalacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments