Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta armut toplamak

Rüyada ağaçta armut toplamak

Rüyada ağaçta armut toplamak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta armut toplamak gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada armut ağacından armut toplamak bazı konularda konuşulacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ağaçta armut toplamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut koparmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments