Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacı görmek

Rüyada armut ağacı görmek

Rüyada armut ağacı görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret eder.

Rüyada armut ağacı gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacı görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, canlanacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta armut koparmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek çok büyük mutluluk duyacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments