Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan armut almak

Rüyada ağaçtan armut almak

Rüyada ağaçtan armut almak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulur.

Rüyada ağaçtan armut almak gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada armut ağacı görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada armut ağacına çıkmak haksızlıklara da karşı geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacından düşmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yeni bir ortama gireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta armut koparmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada elma armut ağacı görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, planların aksayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments