Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı kırılmış görmek

Rüyada tırnağı kırılmış görmek

Rüyada tırnağı kırılmış görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, başarıları ile tanınacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı kırılmış gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kırılmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Rüyada tırnak kırılmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments