Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış tırnak görmek

Rüyada kırılmış tırnak görmek

Rüyada kırılmış tırnak görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış tırnak gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tırnağı kırılmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan tırnak görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Rüyada tırnağın kırılması görmek adından konuşulur olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Rüyada kırılmış tırnak görmek yeni işler alacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments