Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın kırılmasını görmek

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılmasını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yaptığı işte sivrileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan tırnak görmek emeklerinin karşılığını alacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments