Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan tırnak görmek

Rüyada kırılan tırnak görmek

Rüyada kırılan tırnak görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan tırnak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek konforundan da ödün vereceğine, ailesinden hayır göreceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan tırnak görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış tırnak görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments