Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı koparmak

Rüyada tırnağı koparmak

Rüyada tırnağı koparmak kurulan hayallerin yıkılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı koparmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada sarı tırnak görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı çıkmak eşlerin muhabbetinin artacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopan tırnak görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments