Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek büyük fırsatlar yakalayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek hayallerin yarıda kalacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işleri yoluna sokacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada kökünden tırnak kesmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada kızının tırnağını kesmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına inanılır.

Rüyada birinin tırnağını kesmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek deşarj olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kişinin hayatının değişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments