Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopan tırnak görmek

Rüyada kopan tırnak görmek

Rüyada kopan tırnak görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada kopan tırnak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada tırnağını derin kesmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak yediğini görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada batık tırnak görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tırnakları derin kesmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, başa iş açacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı tırnak görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derinden tırnak kesmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments