Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı çıkmak

Rüyada tırnağı çıkmak

Rüyada tırnağı çıkmak kazancın her daim artacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şifaya kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı çıkmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada tırnağı çıkmak onların güvenini sarsacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı çıkmak hastalıkların kalmayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada köpek tırnağı kesmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzamış tırnak görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarında kına görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments