Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tırnak görmek

Rüyada sarı tırnak görmek

Rüyada sarı tırnak görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, ticaretinin de hızlanacağına, inancını bir kenara atacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Rüyada sarı tırnak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada sarı tırnak görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil tırnak görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek büyük aksilikler yaşayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaktan kan aktığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, umutsuz olacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kısa tırnak görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tırnağını koparmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kuzu tırnağı görmek ekmeğinin azalmayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments