Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa pembe oje sürmek

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek bol kazanç elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklara oje sürmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments