Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa mavi oje sürmek

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tırnaklara oje sürmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek canını ve malını hiçe sayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hacetinizin giderilmesine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments