Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek başarılarının çoğalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sorunlarını unutacağına, asla harama bulaşmayacağına delalettir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek daha geniş rızık elde edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, insanları sakinleştireceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, büyük maddi kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklara oje sürmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments