Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklara oje sürmek

Rüyada tırnaklara oje sürmek

Rüyada tırnaklara oje sürmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek önemli kararlar alınacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek evini ve ailesini unutacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, fakirliğinin biteceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, tecrübelerini aktaracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments