Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa mavi oje görmek

Rüyada tırnağa mavi oje görmek

Rüyada tırnağa mavi oje görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada tırnağa mavi oje gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek işi ile gündeme geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kişinin fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek mal mülk sahibi olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ojesiz tırnak görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnakları ojeli görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments