Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojesiz tırnak görmek

Rüyada ojesiz tırnak görmek

Rüyada ojesiz tırnak görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ojesiz tırnak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için daha fazla enerji harcamalısınız.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek yüksek makamlara geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tırnak ojelemek çok mutlu olacağına, sevineceğine, makama ve rızka sahip olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağı ojeli görmek stresinin çoğalacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments