Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarına oje görmek

Rüyada tırnaklarına oje görmek

Rüyada tırnaklarına oje görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, işinin aksayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarına oje gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek eski enerjisini bulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada tırnaktan oje çıkarmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada tırnakta oje görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments