Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş bıçağı görmek

Rüyada tıraş bıçağı görmek

Rüyada tıraş bıçağı görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, şansının açık olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, dinde tartışmaya, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tıraş bıçağı gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada tıraş bıçağı görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla tıraş olmak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada tıraş bıçağı almak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tıraş etmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tıraş olacağını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, para kazanmaya delalet eder.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments