Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş bıçağı almak

Rüyada tıraş bıçağı almak

Rüyada tıraş bıçağı almak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada tıraş bıçağı almak gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Rüyada bıçakla tıraş olmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tıraş bıçağı almak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tıraş bıçağı görmek mal edineceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin tıraş olduğunu görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek kazançlı işlere gireceğine, işindeki verimin artacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada kolu tıraş etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments