Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş etmek

Rüyada tıraş etmek

Rüyada tıraş etmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yeni duygular tadacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada tıraş etmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada kadının tıraş olmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hastalıkların biteceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafayı tıraş etmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada tıraş olmak kindar olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada kaş tıraş etmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments