Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği tıraş etmek

Rüyada bir erkeği tıraş etmek

Rüyada bir erkeği tıraş etmek kaderinin yüzüne güleceğine, inancının eksileceğine, gözyaşının kuruyacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada erkeği tıraş etmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, patron koltuğuna geçeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin tıraş olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yeni hobiler edinileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının tıraş olmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kıllarını tıraş etmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, verimin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada tıraş olmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments