Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı tıraşı olmak

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek maddi olarak güç kaybedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek sağlık sorunun kalmayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin tıraş olduğunu görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Rüyada tıraş bıçağı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada tıraş olacağını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments