Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç sakal tıraşı olmak

Rüyada saç sakal tıraşı olmak

Rüyada saç sakal tıraşı olmak hasretin biteceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sakalını tıraş etmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments