Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla tıraş olmak

Rüyada bıçakla tıraş olmak

Rüyada bıçakla tıraş olmak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Rüyada bıçakla tıraş olmak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada tıraş bıçağı almak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, ekmeksiz kalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tıraş bıçağı görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla tıraş olmak huzursuzluklarından kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları tıraş etmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Rüyada kolu tıraş etmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments