Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş olacağını görmek

Rüyada tıraş olacağını görmek

Rüyada tıraş olacağını görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, özgüveninin yerine geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada tıraş olacağını gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Rüyada bıçakla tıraş olmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tıraş bıçağı almak borcunun kalmayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Rüyada göğsü tıraş etmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını tıraş etmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada saçı tıraş etmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments