Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın üstüne binmek

Rüyada timsahın üstüne binmek

Rüyada timsahın üstüne binmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada timsahın üstüne binmek gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada timsahın üstüne binmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulur.

Rüyada timsahın üstüne basmak sorunlarının sona ereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada timsaha binmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz at üstüne binmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada aslan üstüne binmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet eder.

Rüyada trenin üstüne binmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments