Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha basmak

Rüyada timsaha basmak

Rüyada timsaha basmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada timsaha basmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Rüyada timsaha basmak malının üstüne mal ekleyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada timsahın üstüne basmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada timsah görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek üzüntülerinden kurtulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Rüyada büyük timsah görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, onu yalnız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah saldırısına uğramak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalettir.

Rüyada yatağın altında timsah görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada uçan timsah görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments