Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üstüne basmak

Rüyada köpeğin üstüne basmak

Rüyada köpeğin üstüne basmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kötü halin son bulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada köpeğin üstüne basmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne basmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, şansa alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne basmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin üstüne basmak toplumda yükseleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrebin üstüne basmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, başarılarının artacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments