Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı yenmek

Rüyada timsahı yenmek

Rüyada timsahı yenmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kişinin afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı yenmek gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada timsah tarafından yenmek büyük ferahlık yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahı yenmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından yenmek alın terinin karşılığını alacağına, can derdine düşeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada kavgada yenmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ayı tarafından yenmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yemek yendiğini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kötü günlerin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments