Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı tarafından yenmek

Rüyada ayı tarafından yenmek

Rüyada ayı tarafından yenmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kısmetlerinin açılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada ayı tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada ayı tarafından yenmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada fare tarafından yenmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından yenmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada aslan tarafından yenmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada kurt tarafından yenmek arzularının yerine geleceğine, zorlukların giderileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından yenmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada balık tarafından yenmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kötü günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments