Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt tarafından yenmek

Rüyada kurt tarafından yenmek

Rüyada kurt tarafından yenmek gamsız bir hayat süreceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada kurt tarafından yenmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan tarafından yenmek üzücü olaylar yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, asla harama bulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada timsah tarafından yenmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından yenmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balık tarafından yenmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada ayı tarafından yenmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments