Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek eti yendiğini görmek

Rüyada köpek eti yendiğini görmek

Rüyada köpek eti yendiğini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rızkın genişlemesine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada köpek eti yendiğini gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği yenmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan eti yendiğini görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments