Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yendiğini görmek

Rüyada yemek yendiğini görmek

Rüyada yemek yendiğini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yemek yendiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yemek yendiğini görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu yemek yendiğini görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, imkânsızı başaracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Rüyada evinde yemek yendiğini görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada fare tarafından yenmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada düşman yenmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından yenmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakibi yenmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments