Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı yendiğini görmek

Rüyada şeytanı yendiğini görmek

Rüyada şeytanı yendiğini görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı yendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Rüyada şeytanı yenmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Rüyada şeytan yenmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahı yenmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iblisi yenmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada rakibini yenmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanlarını yenmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments