Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgada yenmek

Rüyada kavgada yenmek

Rüyada kavgada yenmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, desteksiz kalacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavgada yenmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Rüyada kavgada yenmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada savaşta yenmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hakkının yendiğini görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada boğayı yenmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yemek yendiğini görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada güreşmek ve yenmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments