Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah tarafından yenmek

Rüyada timsah tarafından yenmek

Rüyada timsah tarafından yenmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, dış ticarete atılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada timsah tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada timsah tarafından yenmek büyük işlere imza atacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalettir.

Rüyada timsahı yenmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada ayı tarafından yenmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından yenmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından yenmek büyük sıkıntıları olmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare tarafından yenmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet eder.

Rüyada balık tarafından yenmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada aslan tarafından yenmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments