Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı görmek

Rüyada timsahı görmek

Rüyada timsahı görmek elinin bollaşacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahı gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Rüyada deniz ve timsah görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah beslediğini görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir işe soyunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsaha sarılmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada küçük timsah görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru timsahlar görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tabiatı kötü olan kişiye, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş timsah görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında timsah görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, istenmeyen bir yolculuğa, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments