Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş timsah görmek

Rüyada ölmüş timsah görmek

Rüyada ölmüş timsah görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çok daha iyi günler göreceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iyi habere, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş timsah gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada timsah derisi yüzmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda timsah görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahlarla yüzmek bereketli işler yapacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sarsılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın doğurduğunu görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalettir.

Rüyada timsah yemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada timsah tarafından yenmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işlerinin toparlanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments